Gå til innholdet

NMF og Korpsgenser.no inngår samarbeidsavtale

Korpsgenser.no og NMF - Norges Musikkorps Forbund inngår samarbeidsavtale

Det er med stor glede, spenning og forventning vi i Korpsgenser.no sammen med NMF kan fortelle at vi har inngått en samarbeidsavtale om å være prioritert leverandør av fritidsklær, profileringsprodukter og korps-stæsj til NMF og alle dets medlemskorps. 

 

Korpsgenser.no har de senere årene utviklet en unik plattform der vi tilbyr alle medlemskorps og drillere i NMF egen nettbutikk med fritidsklær og profileringsprodukter til hvert enkelt korps. Her kan korpset alltid finne sine produkter med sin logo i sine farger når en trenger det. 

Det unike med vårt konsept er at en trenger ikke store oppstartskostnader og store volumer for få satt i gang en bestillng.

Hos Korpsgenser.no kan hvert enkelt korps bestille enten samlet til korpset eller hvert enkelt medlem eller forelder kan bestille direkte hjem i egen postkasse, ett og ett produkt om gangen når en trenger det.  Man trenger ikke lagerføre i hvert enkelt korps, men bestille små eller større volum fortløpende når behovet oppstår. 

Nå gleder vi oss til å treffe alle korpsene rundt om i landet og vi tripper av spenning for å treffe alle som skal til NM janitjsar i Trondheim til helgen sier Morten Vik-Johnsen, daglig leder i Profilgenser AS som driver Korpsgenser.no og som selvsagt også spiller i korps. Han skal delta på tuba med Lungegaardens Musikkorps.

 

 

Det er kostnadsfritt for alle NMFs medlemskorps å få satt opp egen profileringsbutikk på korpsgenser.no

Vi har allerede mange korpskunder klar hos oss som du kan se ved å trykke på bildene under. 

Ønsker ditt korps å rakst komme i gang med å få sin egen nettbutikk med pofileringsprodukter så kontakter dere oss på post@korpsgenser.no

Fortell litt om korpset deres.  Send gjerne med logo og tanker om fargevalg og utforming så setter vi i gang prosessen med å få deres korps raskt opp å gå.

Vi går nå raskt inn i utesesongen og reise på tur sesongen, og hva hadde vel vært kjekkere med en oppgradert bekledning på korpsturen enten til NM skolekorps, stevner eller utenlandstur. 

 

  

 

 

Trenger du profileringsprodukter som Roll-ups, bannere til loppemarkedet, eller f.eks konsertplakater til fornuftige priser så har vi også løsninger for dette.

 

 

Adresse
Fabrikkgaten 5, 5059 Bergen
Telefon
92 11 30 40
E-postadresse
post@korpsgenser.no
Foretaksregisteret
922016550
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business